Meni

Šahovska Web Prodavnica

Septembra 2015. godine puštena je u rad web prodavnica knjiga.Šahovska prodavnica Beosing

Link


Web Knjižara – Prodavnica Knjiga

Septembra 2015. godine puštena je u rad web prodavnica knjiga. Prodavnica knjiga Beosing

Link


Digitalni (elektronski)
šahovski satovi

Digitalni šahovski astovi DGT 2010 i DGT XLNa zvaničnim šahovskim takmičenjima koriste se digitalni – elektronski šahovski satovi. Ovi satovi imaju bitne i nezamenjive prednosti u odnosu na mehaničke šahovske satove, na primer:

– oni registruju broj poteza,
– automatski dodaju vreme posle isteka vremenske kontrole,
– lako omogućavaju izbor tempa igre u kome igrač polse (ili pre) svakog odigranom poteza dobija vreme za razmišljanje.

U našoj onudi imamo širok spektar elektronskih šahovskih satova i to: za profesionalnu primenu na zvaničnim takmičenjma (koja se rejtinguju kod FIDE) (DGT 2010 i DGT XL); na ostalim takmičenjima (MEREX 600, MEREX 550 i MEREX 500, EASY, EASY+); kao i elektronski šahovski sat za „Fischerov šah“ (DGT 960) koji automatski generiše 960 startnih pozicija po „Fišerovim pravilima“.


Prva | Prethodna | Sledeća | Zadnja Strana 1 | 2 | 3


Digitalni šahovski sat DGT 2010

Digitalni šahovski sat DGT 2010

Dimenzije:

19cm x 5,5m x 11cm

Boja:

bordo boja

Digitalni šahovski sat – DGT 2010 je zvanično odobren sat od Svetske šahovske federacije – FIDE kao službeni sat na svim zvaničnim takmičenjima FIDE. Ovo odobrenje-licenca je značajna iz razloga što se na zvaničnim takmičenjma koja se rejtinguju kod FIDE moraju koristiti licencirani digitalni šahovski satovi. Poseduje 34 programa, i ima mogućnost ručnog dodavanja vremena i bonusa. Dimenzije su 19 x 5,5 x 11 cm, Kućište je bordo boje. Uz sat se dobija garancija od godinu dana, kao i uputstvo za korišćenje. Koristi dve AA baterije


Digitalni šahovski sat DGT XL

Digitalni šahovski sat DGT XL

Dimenzije:

18,7cm x 10cm x 5,5cm

Boja:

dve boje: bordo i siva

DGT XL je digitalni (elektronski) šahovski sat koji je zvanično odobren sat od Svetske šahovske federacije – FIDE kao službeni sat na svim zvaničnim takmičenjima FIDE. Posebni je napravljen za korišćenje zajedno sa DGT elektronskim tablama za prenos partija uživo (on line). Ovo odobrenje, licenca je značajna iz razloga što se na zvaničnim takmičenjma koja se rejtinguju kod FIDE moraju koristiti licencirani digitalni šahovski satovi. Poseduje 34 programa, i ima mogućnost ručnog dodavanja vremena i bonusa. Dimenzije su 19 x 5,5 x 11 cm, Kućište je bordo boje. Uz sat se dobija garancija od godinu dana, kao i uputstvo za korišćenje. Koristi dve AA baterije.


Digitalni šahovski sat MEREX 600

Digitalni šahovski sat MEREX 555

Dimenzije:

18,7cm x 10cm x 5,5cm

Boja:

dostupno je nekoliko boja

Digitalni šahovski sat MEREX 600 ima 12 različitih načina merenja, 34 seta predefinisanih podešavanja, 14 poboljšanih opcija u odnosu na prethodni model MEREX 555, ručno podešavanje, i podržavaju višestruke vremenske intervale.Veliki prekidači, i brojevi na displeju se mogu dobro videti. Koristi dve baterije.


Digitalni šahovski sat MEREX 555

Digitalni šahovski sat MEREX 555

Dimenzije:

18,7cm x 10cm x 5,5cm

Boja:

dostupno je nekoliko boja

Digitalni šahovski sat MEREX 555 ima 12 različitih načina merenja, 34 seta predefinisanih podešavanja, ručno podešavanje, i podržavaju višestruke vremenske intervale. Veliki prekidači, i brojevi na displeju se mogu dobro videti.


Digitalni šahovski sat MEREX 500

Digitalni šahovski sat MEREX 500

Dimenzije:

18,7cm x 10cm x 5,5cm

Boja:

dostupno je nekoliko boja

Digitalni šahovski sat MEREX 500 ima 12 različitih načina merenja, 34 seta predefinisanih podešavanja, ručno podešavanje, i podržavaju višestruke vremenske intervale. Veliki prekidači, i brojevi na displeju se mogu dobro videti.


Digitalni šahovski sat DGT 960

Digitalni šahovski sat DGT 960 za šah po Fischer-ovim pravilima

Dimenzije:

18,7cm x 10cm x 5,5cm

Specijalni digitalni šahovski DGT 960 može da generše svih 960 startnih pozicija u takozvanom „Fišerovom slučajnom šahu“. Fišerov slučajni šah ili „Šah 960“ je osmislio genijalni Bobi Fišer. On ga je javnosti prezentovao 19. juna 1966. godine u Argentini.Početkom svake partije sa drugačijim startnim rasporedom figura, znanje teorije šahovskih otvaranja postaje beznačajno i šahisti se primoravaju da samostalno razmišljaju.


Digitalni šahovski sat EASY +

Digitalni šahovski sat DGT Easy+

Dimenzije:

14,4cm x 13,4cm x 7cm

Boja:

siva

Poboljšana verzija digitalnog šahovskog sata EASY. Veliki displej širine 13 mm. Pamti zadnje podešavanje igre posle isključivanja. Prednosti u odnosu na EASY je programibilno vreme igranja za svaki potez i programibilan bonus za svaki potez.Mogućnost korigovanja vremena za vreme igre. Sat je egronoski dizajniran i lak za korišćenje.


Digitalni šahovski sat EASY

Digitalni šahovski satovi DGT EASY

Dimenzije:

14,4cm x 13,4cm x 7cm

Boja:

dostupno je četiri boje

Digitalni šahovski sat EASY je jednostavan i lak za korišćenje. Nema mogućnost korigovanja bonusa vremena.


Prva | Prethodna | Sledeća | Zadnja Strana 1 | 2 | 3

Početna | Izdavaštvo | Dizajn i priprema | Štampa i dorada | Šahovska oprema | Knjižara Kaisa | Ino konsalting | Kontakt

© Copyright Beosing 2011.

BeoSing logo