Šahovska delatnost

Beosing je već godinama zastupljen u šahovskom životu zemlje i regiona. Svojom veleprodajom, maloprodajom Knjižarom Kaisa i delatnošću iznajmljivanja šahovske opreme za prenos partija uživo je jedan od najznačajnijih partnera naših šahovskih organizacija, šahovskih klubova i šahista.

Šahovske knjige

Veliki izbor knjiga iz svih oblasti šaha. Mala šahovska biblioteka od 40 knjiga. Biblioteka Veliki majstori šaha u 12 knjiga. Naučno popularna biblioteka u 6 knjiga. Škola šaha u 5 knjige. Bbilioteka savremena teorija i praksa u 2 knjige. Šahovska biblioteka Beosing-a u 4 knjiga, Šah za osnovce, … i mnoga šahovska izdanja raznih izdavača na našem i stranim jezicima. Pored toga BeoSing veleprodaja i maloprodaja raspolažu sa velikim brojem naslova antikvarnih šahovskih knjiga i časopisa.

Šahovska oprema i rekviziti

Kompletan asortiman profesionalne šahovske opreme za klubove, škole i pojedince. Veliki izbor šahovskih figura, šahovskih tabli, mehaničkih i digitalnih (elektronskih) šahovskih satova, demonstracionih šahovskih tabli, šahovske ganiture za slepe, magnetni šah za putovanja i analize, elektronske šahovske table još mnogo toga.

Oprema za prenos šahovskih partija uživo (on line) u realnom vremenu

Beosing raspolaže za devet elektronskih tabli i trajnom licencom DGT-a za prenos šahovskih partija uživo u realnom vremenu. AGFA ACCUSET 800+


BeoSing logo